Скопје Центар – Аеродром Петровец – 15 EUR
Аеродром Петровец – Скопје Центар – 15 EUR
Скопје – Охрид – 70 EUR
Скопје Аеродром Петровец – Охрид – 80 EUR
Скопје – Приштина– 50 EUR
Скопје Аеродром Петровец – Приштина – 60 EUR
Скопје – Битола – 65 EUR

Скопје – Софија – 100 EUR
Скопје – Солун – 100 EUR
Скопје – Атина – 300 EUR
Скопје – Белград– 200 EUR
Скопје – Тирана– 140 EUR
Скопје – Гевгелија– 65 EUR
Скопје – Сараево – 300 EUR

ЗА БИЛО КОЈА ДЕСТИНАЦИЈА МОЖЕТЕ ДА НЕ КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ А НИЕ ЌЕ ВИ ПОНУДИМЕ ДОСТАПНА ЦЕНА

viber/whatsapp 0038970340498