ЗА НАС

taxi services in Skopje Macedonia

Нашата такси компанија поседува ексклузивни возила од брендот мерцедес за безбеден и удобен транспорт до вашата посакувана дестинација! 

ЛУКСУЗНО

Нашите Мерцедес возила секогаш го имаат потребниот комфорт и луксуз само за Вас!


СЕКОГАШ НА ВРЕМЕ

Со нашата такси компанија никогаш нема да задоцните до вашата барана дестинација!


ВО ЧЕКОР СО ВРЕМЕТО

Секогаш сме во чекор со времето, имплементирајќи нови идеи и знаења со цел да имаме задоволни клиенти!


ЉУБЕЗНОСТ

Возачите на ТАКСИ МЕРЦЕДЕС секогаш Ви стојат на располагање со својата љубезност!

ЛОКАЦИЈА

ТАКСИ СКОПЈЕ МЕРЦЕДЕС

Дали сте спремни за релаксирано уживање додека се превезувате до вашата посакувана дестинација? Дали посакувате да искусите комфор во возењето со нашите супер сигурни Мерцедес возила? Можете да не контактирате во секое време, а ние ќе ви го понудиме најдоброто од себе!

КОНТАКТ

моб : +389 (0) 70 340 498
емаил: taximercedes09@gmail.com
веб: www.taxiskopjemercedes.mk
Адреса: Јужноморавски бригади 9/24, 1000 Скопје / Македонија

Секогаш достапни на Viber и WhatsApp

FACEBOOK PAGE