ЦЕНОВНИК

Best taxi services in Macedonia and around.

Скопје Такси Мерцедес – Доверлива такси компанија


Скопје – Аеродром – 1000 Денари (16 EUR)


Скопје – Охрид – 4300 Денари (70 EUR)


Скопје (Аеродром) – Охрид – 4900 Денари (80 EUR)


Скопје – Приштина – 3100 Денари (50 EUR)


Скопје (Аеродром) – Приштина – 3700 Денари (60 EUR)


Скопје – Битола – 3900 Денари (65 EUR)


Скопје – Софиа – 6200 Денари (100 EUR)


Скопје – Солун – 6200 Денари (100 EUR)


Скопје – Атина – 18300 Денари (300 EUR)


Скопје – Белград – 12200 Денари (200 EUR)


Скопје – Тирана – 8700 Денари (140 EUR)


Скопје – Гевгелија – 4000 Денари (65 EUR)


Скопје – Сараево – 14,200 Денари (230 EUR)


За било која друга дестинација јавете се или пратете порака ке се договориме

ЛОКАЦИЈА

ТАКСИ СКОПЈЕ МЕРЦЕДЕС

Дали сте спремни за релаксирано уживање додека се превезувате до вашата посакувана дестинација? Дали посакувате да искусите комфор во возењето со нашите супер сигурни Мерцедес возила? Можете да не контактирате во секое време, а ние ќе ви го понудиме најдоброто од себе!

КОНТАКТ

моб : +389 (0) 70 340 498
емаил: taximercedes09@gmail.com
веб: www.taxiskopjemercedes.mk
Адреса: Јужноморавски бригади 9/24, 1000 Скопје / Македонија

Секогаш достапни на Viber и WhatsApp

FACEBOOK PAGE